Schrijfwerk
Stevige Kost
Het nieuwe kookboek 'Stevige kost' geeft een kijkje in de keuken van de Rijksrederij, een van de grootste rederijen van Nederland. Lees meer..
AquaValley
Een overzicht over recente innovaties in de Zeeuwse aquacultuur en viskwekerij. Lees meer..
Het Oesterboek
Het verhaal van een fascinerend weekdier en een heerlijke delicatesse, verteld door drie experts Lees meer..
MET DE KOP IN DE WIND
Traditie en innovatie in de Nederlandse visserij door de generaties heen Lees meer..
Topsy Baits
25 jaar zagerkweek: jubileumboek voor de grootste kwekerij van borstelwormen in Zeeland Lees meer..
Visserij op Zeeuwse grond
Boek over de nieuwste ontwikkelingen in aquacultuur op Zeeuws water en op het land. Lees meer..
Hoeve Van Der Meulen
Verhaal over het leven van een excentrieke Bevelandse boer en kluizenaar met een uit de hand gelopen verzamelwoede voor machines. Lees meer..
Han Reijnhout
Boek over het gevarieerde werk van Reijnhout: bouwer van perfecte scheepsmodellen, schilder, tekenaar en een eigenzinnige perfectionist. Lees meer..
Vissen op Zeeuws water
Boek over de geschiedenis van de schelpdiercultuur en beroepsvisserij in Zeeland Lees meer..